WEER FIT EN IN BALANS MET TAI CHI EN QIGONG

Balans, Vitaliteit, Souplesse

Doel van Taichi Vitality

Balans, vitaliteit, souplesse & leefstijl

Uw Gezonde Levensstijl

Vier Belanghebbende artikelen over Gezonde Leefstijl, Immuunsysteemsterking & Covid-19.

Lessen

Wil je lekker buiten sporten met een vakantiegevoel op een idyllische plek?

Bootcamp

Explosievere vorm om in korte tijd energie en dynamiek te ervaren en conditie op te bouwen.

Zakelijk

Evenwicht en focus terugbrengen in uw lichaam, geest en werk voor optimale prestaties.

Voeg je header hier toe

Weer fit en in balans met Tai chi en Qigong

Een fundamentele bijdrage leveren aan een Gezonde Integrale Leefstijl en het bevorderen van de eigen kracht voor een sterk Immuunsysteem. 

Wil je je lekker functioneel werken aan een gezonde leefstijl en Immuunsysteem? Na een drukke werkdag je weer Positief Vitaal voelen? Je herstel versoepelen na een heftige ziekte door ook in de buitenlucht te bewegen en zo je Lichaam & Geest te versterken? Doe mee en ervaar de kracht van je eigen mogelijkheden om je gezondheid een boost te geven. 

Deze praktische toepasbare bewegingsvormen geven u direct meer Energie, Vitaliteit en Balans voor lijf en bevorderen duurzame inzetbaarheid in uw bedrijf. Door wetenschappelijk medisch onderzoek naar Tai Chi en Qi Gong worden deze bewegingsvormen ook ingezet bij herstel van gezondheidsklachten.

Zakelijk Tai chi

April 2022, La Butte aux Bois te Lanaken Belgium

Vitale en fitte werknemers voor de aanvang van een meeting over visie en strategie…welk bedrijf wil dit niet? Dankzij de Tai Chi en Qi Gong workshop zijn we hierin geslaagd. Onder begeleiding van een ervaren bewegingsinstructeur zaten we gauw lekker en ontspannen in ons vel en behaalde we meer dan de verwachtte resultaten uit onze meeting. Een zeer effectief hulpmiddel dat ik zeker kan aanbevelen!

Ouder worden met spiermassa

Na ongeveer je 70 e levensjaar neemt je spiermassa flink af. Soms wel met 25%. Maar wist je dat krachttraining op latere leeftijd dit proces remt en je zelfs nog spiermassa kan opbouwen op latere leeftijd?

Ik begeleid als bewegingsinstructeur en innovatieadviseur stap voor stap mens en organisatie op een persoonlijke manier voorwaarts naar hun eigen natuurlijke krachten in hun veranderprocessen.

- Paul - Jan Heijnen